NOCNOCK ART FAIR 2024

De NockNock Art Fair keert terug in 2024 en brengt een indrukwekkend ensemble van meer dan 100 getalenteerde kunstenaars uit de hele wereld naar de bruisende stad Amsterdam. De NockNock Art Fair 2024 belooft een van de meest opwindende kunstevenementen van het jaar te worden, met een adembenemende weergave van diverse kunstvormen en creatieve expressie.

De NockNock Art Fair 2024 zal een breed scala aan kunstdisciplines tentoonstellen, waaronder schilderkunst, beeldhouwkunst, fotografie, multimedia-installaties en nog veel meer. Bezoekers kunnen zich onderdompelen in de gevarieerde wereld van kunst, en zelfs deelnemen aan interactieve kunstactiviteiten en workshops.

Dit jaar zullen de kunstenaars, zowel opkomend als gevestigd, de kans krijgen om hun meest indrukwekkende werken te presenteren en met het publiek in gesprek te gaan. Dit is een unieke gelegenheid om kunst van wereldklasse te ervaren en direct in contact te komen met de makers.

art shows

De NockNock Art Shows zijn als een magische reis, waar elke hoek en elke bocht een nieuwe ontdekking kan brengen. Of je nu geïntrigeerd wordt door een uitdagend kunstwerk, een interactieve installatie, of gewoon wilt genieten van de sfeer en de mensen om je heen, er is altijd iets te beleven.

Tijdens deze unieke art shows presenteren fashion designers de nieuwste fashion items in combinatie met een betaalbaar werk van elke kunstenaar. Ben jij fashion designer en wil jij met ons samenwerken? Neem dan contact op met creative.nocknock.art@gmail.com

be a part

Deelname aan de NOCKNOCK ART FAIR 2024 is mogelijk voor professionele kunstenaars. Meld je aan via de bovenstaande knop en wellicht sta jij volgend jaar op de NOCKNOCK ART FAIR 2024

Je zult een bevestiging krijgen van uw aanmelding en het team zal na uw aanmelding contact met je opnemen of je geselecteerd bent!

faq

Ja de NOCKNOCK ART FAIR is rolstoel toegankelijk.
Jazeker. Na het scannen van het entreebewijs kunt u, uw jas/tas ophangen bij de garderobe voor € 1,50-
Ja. NOCKNOCK ART biedt elke koper de gratis verpakkingservice aan.
Onze kunstenaars kunnen hier afspraken over maken met u op de beurs.
Jazeker. Er is een bar, koffiebar en foodtruck aanwezig om iedereen van heerlijke hapjes en drankjes te voorzien. Let op, er worden alleen pin-betalingen geaccepteerd.
Helaas zijn op deze beurs geen honden toegestaan in verband met de veiligheid van onze werken.

Kinderen onder de 12 jaar krijgen 50 procent korting. 

Jazeker. Als u een kunstwerk wilt kopen kunt u deze kopen bij de kunstenaar.
Tijdens de NOCKNOCK ART FAIR worden foto’s en video’s gemaakt. Deze content zal gebruikt worden om tijdens en na afloop van het evenement een goed beeld te schetsen van de NOCKNOCK ART FAIR. Voor meer info over onze fotografie en film voorwaarden, klik hier.