nocknock art fair 2023

Video afspelen

We’re back! Na een groot succes van afgelopen jaar, zal de NOCKNOCK ART FAIR van 1 t/m 4 juni 2023 plaatsvinden in de hallen studio’s in Amsterdam. 

Deze art fair zit vol met verrassingen, een speciale openingsavond in samenwerking met Numéro Netherlands, verschillende art shows, artist talks, samenwerkingen met de nieuwste fashion designers, de nieuwste horeca start-ups, meerdere goede doelen, maar ook de VR en NFT wereld ontbreekt niet. 

De kunstenaars zijn zelf aanwezig om alles te delen over het kunstenaarschap.

artiesten : Deelnemende artiesten van het jaar 2023 vind je hieronder op de pagina. Ben jij een artiest en wil jij volgend jaar meedoen? Meld je dan nu aan via deze link

fashion: Ben jij een mode ontwerper en wil jij jouw modestukken tonen op de NOCKNOCK ART FAIR 2023, neem dan contact met ons op,via deze link

numéro netherlands

In samenwerking met Numéro Netherlands wordt dit jaar wederom de VIP-NIGHT op 1 juni 2023 georganiseerd. 

Deze avond is enkel voor genodigde,  bezoekers zullen de eerste exclusieve view op de nieuwste kunst hebben en de eerste mogelijkheid om deze kunst te kopen.  Ook zal er een spetterende opening plaatsvinden inclusief art show.  

Wil jij hier nou ook graag bij zijn? Over een paar weken gaat de ticket verkoop van start en zullen er maar een limited aantal tickets beschikbaar voor de VIP-NIGHT. Houd de instagram en site hiervoor goed in de gaten!

locatie

De Hallen Studio’s
Hannie Dankbaarpassage 18 1053 RT Amsterdam Nederland

art shows

Elk jaar presenteren 4 – 6 fashion designers de nieuwste fashion trends tijdens de dagelijkse art shows. 

Tijdens deze shows wordt van elke kunstenaar 1 betaalbaar werk gepresenteerd door modellen. Ben jij een fashion designer en heb jij interesse in een samenwerking met NOCKNOCK? Neem dan contact met ons op, via deze link

participators 2023 (to be announced)

be a part

Deelname aan de NOCKNOCK ART FAIR 2023 is mogelijk voor professionele kunstenaars die aan de volgende criteria voldoen:

  • Je bent ingeschreven bij de kvk als kunstenaar
  • Je hebt een erkende beroepsopleiding afgerond en/of

Na het indienen van uw aanvraag wordt deze beoordeeld door onze ballotagecommissie. U zult per direct een bevestiging krijgen van uw aanmelding en het team zal na uw aanmelding zullen wij contact met u opnemen of u geselecteerd bent. 

faq

Ja de NOCKNOCK ART FAIR is rolstoel toegankelijk.
Jazeker. Na het scannen van het entreebewijs kunt u, uw jas/tas ophangen bij de garderobe voor € 1,50-
Ja. NOCKNOCK ART biedt elke koper de gratis verpakkingservice aan.
Onze kunstenaars kunnen hier afspraken over maken met u op de beurs.
Jazeker. Er is een bar, koffiebar en foodtruck aanwezig om iedereen van heerlijke hapjes en drankjes te voorzien. Let op, er worden alleen pin-betalingen geaccepteerd.
Helaas zijn op deze beurs geen honden toegestaan in verband met de veiligheid van onze werken.

Kinderen onder de 12 jaar krijgen 50 procent korting. 

Jazeker. Als u een kunstwerk wilt kopen kunt u deze kopen bij de kunstenaar.
Tijdens de NOCKNOCK ART FAIR worden foto’s en video’s gemaakt. Deze content zal gebruikt worden om tijdens en na afloop van het evenement een goed beeld te schetsen van de NOCKNOCK ART FAIR. Voor meer info over onze fotografie en film voorwaarden, klik hier.