Door NOCKNOCK ben jij online en offline zichtbaar. Zo creëer je meer ruimte en tijd voor wat écht belangrijk is: maken.

What's our solution

Door je aan te sluiten bij nocknock ervaar je vele voordelen van ons platform. Onder andere zichtbaarheid, verkoop en een hechte community. Nieuwsgierig? 

that's your challenge

Wij nemen vindbaarheid en zichtbaarheid van je over, net zoals we dat doen voor vele andere kunstenaars. 

Nieuwsgierig?

Klik gauw op onderstaande link, vul het aanmeldingsformulier in en plan een gesprek in om te kijken of we je verder kunnen helpen.

Video afspelen

reviews

I have been blessed with the chance to see nock nock from the beginning, Anne Rose and Ciel came to our studio (Daniel Martin, Daan Nopen and Mine at that time) to tell us about this nice idea of filming interviews with artists sharing their studios and their processes. After a while I was so happy to see that the idea became a reality and not only that, it was amazing and it was growing quickly. The idea of starting an art fair to give extra exposure and a commercial platform to the artists was sharp! The quality of the interviews and the filming makes the viewer want to see more. Nock Nock is a very fresh project runner by extremely ambitious people that creates brighter and stronger connections between artists and their viewers.
Lees meer
“Deze meiden brengen een nieuwe leven in de kunstwereld. Ze zijn jong hebben veel energie en willen echt een verandering maken. De wereld van nu is erg ongelijk en dat zijn zij aan het doorbreken. De samenwerking is fantastisch en hebben erg veel respect voor de kunstenaars. Ze regelen alles en zijn niet vies van een beetje pit.”
Lees meer
Deze vrouwen met hun concept zijn helemaal van deze tijd , ze gooien het over een andere boeg ; zichtbaarheid online , waanzinnige expositie locaties . En losse locaties waar je als kunstenaar ook kan hangen. Waar de meeste galeries het social media traject laten liggen, zijn anne rose en Ciel daar juist een ster in . Exposure , is waar het hen hun om gaat . Deze vrouwen kunnen groots denken en aanpakken.
Lees meer
Het is vooral super leuk om mede kunstenaars en makers te ontmoeten op de community events van NockNock! Voor mij geeft het echt meteen een extra connectie als je samen bij zo’n platform zit. NockNock is ondertussen uitgegroeid tot een flinke collectie van creatieve makers in allerlei verschillende disciplines. Door de film items die ze van elke maker in zijn/haar atelier draaien, krijg je meteen een heel leuk kijkje achter de schermen. Het is een jong en verfrissend platform, en Anne Rose en Cecile zijn heel prettig om mee samen te werken. Ik denk echt dat hier nog veel meer hele mooie dingen uit gaan komen!
Lees meer
“Fijn om met jullie samen te werken omdat ik naast de gezellige gesprekken ook inzicht krijg in dat wat belangrijk is voor mij als kunstenaar/ondernemer. Ciel & Anne Rose zorgen er voor dat ik grotere stappen zet en me ontwikkel, zowel persoonlijk als in mijn werk.”
Lees meer
“NOCKNOCK.ART brengt met een aanstekelijke energie en een nieuw, verfrissend concept kunstverzamelaars en kunstenaars dichter bij elkaar door een uniek inkijkje te geven in het atelier van de kunstenaars.”
Lees meer
Vorige
Volgende

The art fair of the year

Nocknock artfair vindt plaats van 01 tot 04 juni 2023.

Hier vind je een selectie van ruim 60 artiesten, de artiesten lopen zelf ook live rond. As we say: The Event of the year. De Art Fair biedt onafhankelijke kunstenaars de mogelijkheid om zonder galerie zelf de kunst te vertegenwoordigen.

Video afspelen

how to apply

Ben je een onafhankelijke artiest? En wil je ook op onze Art Fair staan neem dan contact met ons op om je kuntwerken te laten zien op onze Art Fair. 

concreet

Info
Nocknock is geen galerie, maar een online platform dat een frisse wind is voor onafhankelijke kunstenaars.


how does it work
Wij bieden jou zichtbaarheid een platform en mogelijkheden door onze Art fair, community events, online verkoop & vaste expositie locatie’s

faq

Dit doen wij met ons team. We hebben een gespecialiseerd team die hiernaar kijkt, hierin zit een curator, een ervarene en een trendwatcher.

Via het apply formulier meld je je aan. Dan wordt er bepaald door het team of het een go is.

Als het een go is: Dan bellen we je op en hebben we even een gesprekje samen en plannen we een datum in om bij je te komen filmen voor een interview!

Geen go, zullen we dit via de mail laten weten.

Voor het eerste jaar vragen we een bedrag voor het interview en een membership, daarnaast vragen we klein percentage over de kunstwerken die worden verkocht via de website en op plekken zoals bij Fobsury and Sons meer weten over de kosten neem dan contact op.

Drie keer per jaar een Community event, interview – video ook voor eigen gebruik, werken kunnen verkopen via de website, services die wij aanbieden zoals, een kunst coach, accountant, iemand die kan helpen met de digital marketing en nog andere services.
Het begon bij interviews maken. NOCKNOCK zag dat de kunstenaar niet gezien werd in de kunstwereld, en daar wilde wij verandering in maken. We vinden het erg belangrijk dat de kunstenaar naar voren wordt gebracht omdat de kunstenaar ook zeker deel is van het kunstwerk. We hebben gemerkt dat eventuele kunstkopers hier ook erg geïnteresseerd in zijn, hoe is het gemaakt? van welke materialen? Wie heeft dit bedacht? Waar is dit gemaakt?. Februari 2021 is het platform live gegaan waarbij we naast de promotie van de kunstenaars ook de kunst verkopen.
Nocknock komt van het kloppen op de deur van het atelier van de kunstenaar, om zo een kijkje te kunnen nemen in ieders atelier.

Nee dit hoef je niet te leveren, wij geven jou een seintje als het kunstwerk is verkocht.