for collectors

Als echte kunstliefhebber is het soms een flinke opgave om een kunstenaar of kunstvorm te vinden waar je enthousiast van wordt. Hoe fijn is het dan dat er een platform bestaat wat niet in hokjes denkt en jou voorziet van allerlei vormen van kunst, gemaakt door verschillende kunstenaars?

behind doors

NOCKNOCK is opgericht om kunstenaars het kunstplatform te geven dat zij verdienen. Het idee is ontstaan aan het begin van de Corona periode, in een tijd dat het voor kunstenaars erg moeilijk was om hun werk aan kunstliefhebbers te laten zien. Anne Rose & Ciel “nocken” op hun deuren, bekijken hun werk en als het hen bevalt delen ze de kunst op de website, social media en fysieke locaties in Amsterdam.

Ook zorgen ze ervoor dat ze jaarlijks evenementen organiseren waar de kunstenaars samen kunnen komen en kunnen bijpraten met elkaar onder het genot van leuke activiteiten.

art fair

Na de succesvolle vorige editie van de NOCKNOCK Art Fair waren ze weer terug in de Hallen Studio’s in Amsterdam. Van 25 t/m 28 augustus werden daar schitterende kunstobjecten gepresenteerd door ongeveer 60 verschillende kunstenaars.

Stay in the lane and be updated

NOCKNOCK maakt niet zomaar een nieuwsbrief. Je ontvangt een unieke inkijk in de wereld “behind doors” van de artiesten die wij vertegenwoordigen.

work

No Waist Chair – Posters

No Waist Chair – Pennen

No Waist Chair – Speelgoed

Practice Cabinet

Practice Chair

Mix Match IV

Mix Match III

Mix Match II

Mix Match

Multicolor

Blisss

Passiflowww

Passifloww

Passiflow

No Waist Chair – Heineken

No Waist Chair – Sigaretten

No Waist Chair – Houtkrul

No Waist Chair – Coca Cola

The Chocker – The Office

The Chocker – Aurora

The Chocker – Lavender

The Chocker – Susy

Textile Landscape – Light Yellow

Textile Landscape – Salmon

Textile landscape – Diagonal Gold

Vorige
Volgende