for collectors

Als echte kunstliefhebber is het soms een flinke opgave om een kunstenaar of kunstvorm te vinden waar je enthousiast van wordt. Hoe fijn is het dan dat er een platform bestaat wat niet in hokjes denkt en jou voorziet van allerlei vormen van kunst, gemaakt door verschillende kunstenaars?

behind doors

NOCKNOCK is opgericht om kunstenaars het kunstplatform te geven dat zij verdienen. Het idee is ontstaan aan het begin van de Corona periode, in een tijd dat het voor kunstenaars erg moeilijk was om hun werk aan kunstliefhebbers te laten zien. Anne Rose & Ciel “nocken” op hun deuren, bekijken hun werk en als het hen bevalt delen ze de kunst op de website, social media en fysieke locaties in Amsterdam.

Ook zorgen ze ervoor dat ze jaarlijks evenementen organiseren waar de kunstenaars samen kunnen komen en kunnen bijpraten met elkaar onder het genot van leuke activiteiten.

art fair

Na de succesvolle vorige editie van de NOCKNOCK Art Fair waren ze weer terug in de Hallen Studio’s in Amsterdam. Van 25 t/m 28 augustus werden daar schitterende kunstobjecten gepresenteerd door ongeveer 60 verschillende kunstenaars.

Stay in the lane and be updated

NOCKNOCK maakt niet zomaar een nieuwsbrief. Je ontvangt een unieke inkijk in de wereld “behind doors” van de artiesten die wij vertegenwoordigen.

work

Wild Flower #011

CMYK mini – passiefloww

Bliss

Passiflowww

Pata

XL Medaillon kunstwerk ‘Monkey Business’

XL Medaillon kunstwerk ‘Juice’

Making Memories

SNAFU

STRAIGHT TO HEAVEN

Devotion

CONNECTION

BAMBOO MYSTIC

AWARD FEMME

Spume Almost Yves Blue

Watermill village

Stairs

Bathroom

Flood

L.O.L Bronze

‘Organized Chaos H2O’

Kisses

Pink & Bleus

Organized Chaos Colour 7

La Vie en Rose

Vorige
Volgende