for collectors

Als echte kunstliefhebber is het soms een flinke opgave om een kunstenaar of kunstvorm te vinden waar je enthousiast van wordt. Hoe fijn is het dan dat er een platform bestaat wat niet in hokjes denkt en jou voorziet van allerlei vormen van kunst, gemaakt door verschillende kunstenaars?

behind doors

NOCKNOCK is opgericht om kunstenaars het kunstplatform te geven dat zij verdienen. Het idee is ontstaan aan het begin van de Corona periode, in een tijd dat het voor kunstenaars erg moeilijk was om hun werk aan kunstliefhebbers te laten zien. Anne Rose & Ciel “nocken” op hun deuren, bekijken hun werk en als het hen bevalt delen ze de kunst op de website, social media en fysieke locaties in Amsterdam.

Ook zorgen ze ervoor dat ze jaarlijks evenementen organiseren waar de kunstenaars samen kunnen komen en kunnen bijpraten met elkaar onder het genot van leuke activiteiten.

art fair

Na de succesvolle vorige editie van de NOCKNOCK Art Fair zijn ze weer terug in de Hallen Studio’s in Amsterdam. Van 25 t/m 28 augustus zullen daar schitterende kunstobjecten worden gepresenteerd door ongeveer 60 verschillende kunstenaars.

Stay in the lane and be updated

NOCKNOCK maakt niet zomaar een nieuwsbrief. Je ontvangt een unieke inkijk in de wereld “behind doors” van de artiesten die wij vertegenwoordigen.

work

Asobi series, navy/beige POP

Cuivre VII

Het is niet onmogelijk

Blijf groeien

Jute rules

Make it count

Affiliated-I

Reborn

Breathtaking

Open Your Mind

Return

Revive

Magnetic

Irresistible

The illusionary truth

Connection

Award Femme

My Fire

Face of a tree

Cherry Bomb

‘The Unfolding’

Fountain of earthly delights

Underwater City

Watermill village

Voilà

Vorige
Volgende