Wij hebben partnerschap met fosbury and sons & haven lake village als vaste expositie locatie, om zo onze artiesten te vertegenwoordigen.

fosbury & sons

is gelegen op de Prinsengracht 769, in Amsterdam. Dit is een prachtige co-working space waar kantoren zijn gevestigd maar ook veel ondernemers  vrije werkplekken hebben en waar je altijd op bezoek kan gaan voor een kop koffie!. 

Gevestigde kantoren daar zijn: Beyond meat, Audio Obscura, Holistik, Oro Vintage, advocaten, influencer agency’s en meer.

Op deze plek kunnen mensen de werken kopen maar ook bewonderen. Één keer in de 3 maanden wisselen wij de kunstwerken.

In die mooie en bijzonder gebouw was vroeger het Prinsengracht ziekenhuis, dit is dan ook erg groot en hebben hier op meerdere co-working space plekken kunst hangen.  

Wil je een keer langskomen om te kijken? Neem contact met ons op om een rondleiding in te plannen

haven lake village

In Kortenhoef vindt je een oase van rust waarbij familie, natuur en luxe samensmelten. Ontsnap aan de dagelijkse drukte en laad volledig op in één van de vier compleet ecologische watervilla’s.

Deze villas zijn voorzien van alle luxe faciliteiten en ingericht met  prachtige kunst van o.a. Ward Strootman, Mo Cornelisse, Maryse Ceha, Debby van Adrichem, Nicolette Benard, Studio Harte & Corine van Voorbergen.

work together

Heb je zelf een mooie locatie of een idee waar we eventueel met onze kunst kunnen komen exposeren? Dan komen we graag op de koffie! Je kan contact opnemen via; info@nocknockart.com