Anne Rose, een van de medeoprichters van NOCKNOCK, is het creatieve brein achter het duo, innovatieve ideeën en enthousiast over verschillende samenwerkingsmogelijkheden. Ze neemt actief deel aan marketing- en brandingactiviteiten, selecteert kunstenaars, organiseert netwerkevenementen, legt nieuwe samenwerkingen vast, handelt verkopen af, en vervult nog vele andere taken.

functie: co-founder

 

 

 

 

Ciel, medeoprichter van NOCKNOCK. Met een veelzijdige rol van kunstenaarsselectie tot financiën en branding, brengt ze haar passie en toewijding in elk aspect van het evenement.
Ze neemt ook de verantwoordelijkheid voor diverse taken, waaronder contractbeheer, branding, werving van kunstenaars, verkoop, en af en toe het creëren van videomateriaal.

functie: co-founder

 

 

 

 

Pien werkt als allrounder bij NOCKNOCK.
Ze is afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht. Haar taken omvatten sales, het organiseren van fotoshoots, branding voor de art fair, het onderhouden van kunstenaarscontacten en het beheren van sociale media.

functie: all-rounder 

 

 

 

 

 

Julie is een veelzijdige designer met een passie voor graphic design, branding en eventorganisatie. Ze maakt visuele identiteiten voor evenementen, waaronder de NOCKNOCK art fair 2024. 

functie: all-around designer

 

 

 

 

Floor is een veelzijdige allround writer met een passie voor schrijven. Haar taken omvatten het beheren van nieuwsbrieven, onderhouden van LinkedIn-profielen en organiseren van evenementen. Met haar scherpe schrijfvaardigheden en organisatietalent zorgt ze voor boeiende content, sterke online aanwezigheid en succesvolle bijeenkomsten.

functie: all-round writer

 

 

 

 

Evelyn heeft ze een super oog voor detail en is ze erg sociaal. Daarnaast ze speelt een cruciale rol binnen NOCKNOCK, waarbij ze niet alleen het NOCKNOCK vertegenwoordigt bij belangrijke partners en organisaties, maar ook andere essentiële taken op zich neemt.