Sandi

ABOUT THE ARTIST

Meer dan 20 jaar geleden verliet ik New York voor Amsterdam. De verhuizing, de stad, de verandering van cultuur en natuurlijk het licht beïnvloedden mijn nieuwe koers. Mijn focus van de modewereld verplaatste zich snel naar de kunstwereld. In New York studeerde ik aan de Art Students League waar ik af studeerde aan FIT, in Amsterdam ben ik afgestudeerd aan de Wackers Academie.

Mijn werk richt zich op kleur relaties en vormen gevonden in de natuur. Ik werk voornamelijk in pastel, maar meer recentelijk heb ik me gediversifieerd naar andere mediums. Geïnspireerd door de natuur; prachtige landschappen en magische wolkenformaties. Het kan een klein detail zijn dat het proces start en de vormen dicteert en dan begint het gesprek met kleur.

Ik heb er altijd van gehouden om mensen samen te brengen met een gelijkaardige focus. Door dit te combineren met mijn passie voor kunst ontstond het concept van studio SG. Een werkruimte die kan veranderen in een ruimte voor evenementen. Een creatieve ruimte die kan fungeren als een galerie, een diner locatie, een cocktail party alles zolang het maar met Kunst te maken heeft.

Video afspelen

filteren